top of page

Vi er Cliff og Carol Eddleston, som handler som Sykling i utlandet Ltd, og tilbyr altomfattende eskorte motorsyklingferier i Spania. Vi fulgte vår drøm ved å flytte til Spania og har brukt tid på å renovere vårt spanske landsted klar for deg!

Vi vil at du skal komme og bli med oss ​​i solfylte Spania for å nyte de utmerkede uberørte veiene: enten fjell eller hav, vinranker, solsikke- eller lavendelfelt, appelsinplantager eller oliventrær - naturen er sikkert variert, men veldig vakker.

Kom og bli hos oss og opplev hva som egentlig Spania har å tilby. Vårt land finca har et stort basseng for deg å slappe av etter en dags tur, komfortable senger for en god natts søvn, klar til neste dag i salen, spise ute i hagen og organisere turer til lokale restauranter, bodegas ( Vinprodusenter) og andre turistattraksjoner.

Pakken inneholder Motorcycle Hire (Helt nyYamaha 2017 MT09 / 07), Sikkerhetsklær (Jakker, Bukser, Støvler, Hjelmer, Hansker) Fullt brett

Overnatting (seng, frokost, lunsj, kveldsmåltid med vin / øl / lokale ånder) og Flyplasstransport fra Valencia eller Alicante flyplasser (overføringstid er ca. 1 time fra hver flyplass).

Og det er ingen enkelt supplement!

Vi tar bestillinger for enten en ukes opphold eller kortere mid-week og weekend turer. Sjekk ut kalenderen for tilgjengelighet ....

Du flyr i ...... vi gjør resten! Har vi overbevist deg ennå?

bottom of page