top of page

Prisene er i pund sterling £

Hele uken lange helligdager vil løpe fra lørdag til lørdag og er priset til £ 1.250 for en solo rytter. En passasjepassasjer ville betale en nedsatt pris på £ 750

Med forbehold om tilgjengelighet, vil vi også kjøre kortere pauser: -

Weekendferie (ankomme fredag, gå mandag)

Rider £ 550

Pillion £ 285


Mid-week Break (ankomme mandag, gå fredag)

Rider £ 725

Pillion £ 450

Spesiell juleferie

Ankomme 23. og forlate 26. desember 2017

Rider £ 600

Pillion £ 310

Vennligst gi oss beskjed hvis du ønsker å bestille en kortere pause, da vi skal kunne imøtekomme dine krav ... bare spør oss: 0).

I de fleste tilfeller vil vi være i stand til å imøtekomme dine datoer og kan være fleksible med de faktiske ukedagene at de kortere pauser kan tas for - de er ikke faste i stein.

Vær også oppmerksom på at det ikke er et enkelt supplement!

Husk dette er for et fullt inkluderende opphold: motorsykkelutleie, forsikring, drivstoff, overnatting, mat og drikke, hjelmer og klær hvis det er behov for det?

Du flyr i ...... vi gjør resten! Har vi overbevist deg ennå?

Hva venter du på? Kom med motorsykkel med oss!

Bestillinger

Sjekk kalenderen ovenfor for våre tilgjengelige datoer. Vi tar bestillinger for 2017, 2018 og utover! For 2018 og de følgende årene vil vi være åpne i juli og august for de som er glade for å sykle i mye varmere vær.

Vi er åpne hele året (inkludert jul), bare kontakt oss med dine foretrukne datoer og lengden på ferien som passer deg, og vi vil raskt kunne bekrefte om det er mulig.

bottom of page