top of page

 

Hvorfor kom til Spania? Årsak 1:

Fabelaktig veier
Kvaliteten på spanske veier er blant de beste veinettene i Europa.
Spanias gjennomsnittlige høyde er 650 m over havet, andre kun til Sveits i Europa.

Det er et uutnyttet og uoppdaget område for den ultimate motorsyklingopplevelsen!

I Spania er antall motorsykler den største i Europa. Dette har bidratt til å gjøre veiene veldig motorsykkelvennlige, med generelt godt utformede kurver, motorsykkelforening sponset beskyttelsesbeskyttelse, og asfalt opprettholdes typisk i utmerket stand.

 

 

Hvorfor kom til Spania? Årsak 2:

Flott vær
Du kan ri det meste av året i vår region!
Vanligvis varer sommersesongen ca åtte måneder, fra april til november. Vanlige temperaturer over 20 ° C begynner så tidlig som i april. Sommersesongen slutter i november, i denne måneden noen ganger dager med temperaturer under 20 ° C (68 ° F).

Vintrene i Valencia er veldig milde. Desember, januar og februar er de kaldeste månedene, med gjennomsnittstemperaturer rundt 16,7 ° C i løpet av dagen og 7,7 ° C om natten. Fra noen til et dusin dager om vinteren, overskrider temperaturen 20 ° C (68 ° F). På grunn av de svært milde temperaturene om vinteren, forblir det meste av vegetasjonen hele året rundt.

Mars er en overgangs måned, temperaturen ofte overstiger 20 ° C, med gjennomsnittstemperatur på rundt 19 ° C i løpet av dagen og 9 ° C om natten.

bottom of page